İZMİR / NARLIDERE - Narlıdere Cahide-Ahmet Dalyanoğlu Anadolu Lisesi

Mrt

2023-2024 Eğim Öğretim Yılı 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü töreninde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2023 İzmir İnternet Haftası Etkinliklerine katılmak için aşağıdaki linkleri açınız.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı  18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü töreninde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

"Harika Gezi Sonrası Teşekkürler"

14-16 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz, Antalya Üniversite Tanıtım ve Kültür Gezisi nin ardından, buradan sizlere teşekkür etmek istiyoruz. Gezi, sadece eğlenceli bir zaman geçirmekle kalmadı, aynı zamanda öğrenme ve birlikte geçirdiğimiz keyifli anlarla da doluydu.Bu gezinin gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.

Gelecek etkinliklerde tekrar bir araya gelmek dileğiyle.

Mrt

İlçemizde yapılan Türk Halk Müziği Ses yarışmasında 11/C Sınıfı öğrencimiz Yağmur YELEKÇİ 1. olmuştur.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü tanıtım günleri kapsamında, okulumuz öğrencileri ile kampüse gezi yaptık.Mühendislik,Fen ve Mimarlık Fakültelerine bağlı 18 lisanas programı hakkında öğretim elemanlarının bölümler ve Enstitü hakkındaki bilgilerinden faydalandık.

İYTE Rektörü Sayın Yusuf Baran’a  ve  emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Mezun öğrencilerimizden Melis Yüzer ( Elektrik-Elektronik Mühendisi),okulumuz 11. ve 12.sınıf öğrencilerimize; mesleki hedef belirleme,kendini tanıma ve kendi  kariyer yolculuğu hakkında konferans gerçekleştirdi.

Kendisine teşekkür eder,tüm öğrencilerimize ilham olmasını temenni ederiz.

Ara

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr.Yusuf Baran , 19.12.2023 tarihinde  ilçemiz 11. ve 12. sınıf öğrencilerine, “Geçmişten Geleceğe Bilginin Gücü” konulu söyleyişi gerçekleştirmiştir.

Okulumuz  adına Prof. Dr.Yusuf Baran’a  teşekkür ederiz.

Ara

19 Aralık 2023 tarihinde Gazi Emekli Albay Koray AKALIN tarafından “ Vatan, Kahramanlık, Gazi ve Şehitlik ” konusuyla ilgili öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğremen, öğrenci ve aile birliği üyelerine teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Atamızı saygıyla andık.Anma programında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin yaşamış oldukları  deneyimleri. 11. ve12.sınıf öğrencilerimizle paylaşmalarını sağladık.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Laboratuvarımız yenilendi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.