İZMİR / NARLIDERE - Narlıdere Cahide-Ahmet Dalyanoğlu Anadolu Lisesi

Mrt

Dergiye ulaşmak için aşağıdaki linki açınız.-

Mrt

Okulumuz Tarih Kulübünün bir projesi olarak hayata geçen 'Mitoloji Sohbetleri'nin bu sene ilkini gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Doç. Dr. Pınar Fedakar, Prof Dr. Serdar Aybek ve Dr Ayşe Füruzan Caman'a çok değerli katılımları ve sunumları için çok teşekkür ediyoruz.

Mitoloji ile gençlerin buluştuğu bu panel ve söyleşilerin değerine ve yararına inanıyor ve bu çalışmamızı geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz.

Mrt

Antalya'nın üniversiteleri, tarihi, kültürel zenginliklerinin tanıtılarak öğrencilerimizde farkındalık yaratmak amacıyla gezi düzenlenecektir. Öğrencilerimizin gezi kulübüne başvurmaları rica olunur.

Mrt

Okulumuzdan Coğrafya,Tarih, Matematik,İngilizce,Biyoloji dersl öğretmenleri aracılığıyla TEKNOFEST projelerine katılım sağladı.(17 proje başvurusu yapıldı) Örneğin coğrafya dersinden iklim değişikliği araştırma projesine başvuru yapıldı.

Dergiye ulaşmak için aşağıdaki linki açınız.

Ara

CAHİDE AHMET DALYANOĞLU ANADOLU LİSESİ 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Veli Toplantısı

9.10.11. ve 12. sınıfların 1.Dönem veli toplantısı 25 Aralık 2023 Pazartesi günü 13:15’te  okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Sayın velilerimizin,  öğrencilerimizin durumunu görüşmek üzere toplantıda hazır bulunmalarını önemle rica ederim. Toplantı öğrencilerin sınıflarında yapılacaktır.

İbrahim KILIÇ